Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Ny design lanserad

Star Trek Databas har precis fått ett nytt utseende. Jag har hållit på att skapa denna design under en längre tid och känner att det nu är läge att lansera den.

 

Den föregående designen började bli gammal och använde sig av nu väldigt gamla webbtekniker. Den bakomliggande koden har uppdaterats för att få en modernare och även snabbare sida som är mer framtidssäker.

 

Denna design har även ändrats från att ha en bredd som ändrade sig efter webbläsarfönstrets bredd till att ha en fast bredd, vilket gör att det blir enklare att läsa texter och artiklar på sidan.

 

Nya och gamla sida vid sida

 

Kommentarerna från redaktionen om denna design har för det mesta varit positiva och vi tycker detta är ett stort steg framåt, vilket vi även hoppas att ni besökare tycker :)

 

Även forumet har fått ett nytt tema baserat på denna design. Har ni tidigare inte bytt tema så borde ni se det när ni nu besökare forumet. Annars finns det att välja längst ner i forumet genom "Ändra tema"-menyn.

 

Vi vill gärna ha kommentarer och synpunkter från er besökare. Både ris och ros är välkomna. Ta dom gärna i diskussionsämnet till denna nyhet. Om man vill så går det även bra att kontakta mig direkt.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter