Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek Destination London slog rekord i antal besökare för ett Star Trek-konvent

Drygt 18 000 trekkers besökte Star Trek Destination London som avslutades i söndags. Det är nytt rekord i Europa och till och med fler besökare än något amerikanskt konvent lockat förut. Men trots framgångarna för arrangören Media 10 är många fans mycket kritiska mot konventet, skriver Eventmagazine.co.uk. 

 

På Facebook har det startats ett upprop där man kräver pengarna tillbaka. I gruppen "Destination Star Trek london was a rip off. Give us our money back!" har just nu 159 fans blivit medlemmar för att klaga på vad de anser var ett dåligt arrangerat konvent. Bland annat uttrycks missnöje med att stunt shower och photosessions med de fem kaptenerna inte ingick i biljettpriset, trots att man hade blivit lovad det.

 

Rob Nathan, som är marknadschef för Media 10, menar att klagomålen kommer från en liten grupp gäster.

-Vi stod vid utgången på söndagen och skakade hand med människor som var förundrade hur stort konventet var och undrade när nästa skulle arrangeras.

 

En femton minuter lång videosekvens har nu dykt upp på nätet som visar hela mässutrymmet och allt som pågick där. Det vore intressant att höra vad ni som var där tyckte om konventet. Var det strålande eller vill ni också ha pengarna tillbaka?

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:
Augusti 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter