Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Hemsidan för Star Trek Into Darkness har lagts upp

Star Trek Into Darkness hemsida finns nu på nätet. Du ser den här. I nuläget finns inte mycket mer än postern som släpptes tidigare under dagen samt information när filmen släpps i olika länder. Som känt tidigare bekräftas här att filmen har premiär i Sverige den 17 maj 2013.

 

Värt att notera är att hemsideadressen är densamma som Star Trek (2009), vilket innebär att den prisbelönta sidan verkar ha försvunnit för gott. Samma sak gäller nämna films Facebooksida som numera lanserar Star Trek Into Darkness.

 

Twitter för Star Trek Into Darkness hittar du här.

 

(Tack till loghaD)

 

Tillägg kl 22:09

Det finns även en svensk version av den officiella webbplatsen. Det är StarTrek.se som automatiskt vidarebefordrar till startrekfilmen.se. En rimlig gissning är nog att det viktigaste materialet som finns på USA-sidan också kommer på den svenska sidan. 

 

Intressant är dock att det på USA-sidan står 17 maj som premiärdag, men på den svenska står det bara maj 2013. Innebär detta att datumet inte är fastställt med säkerhet och att filmen kommer att ha premiär senare än detta datum? På sidan för utgivningsdatum står fortfarande 17 maj för Sverige, men detta kan ju ändras. 

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter