Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Ny teori om Cumberbatchs rollfigur *Möjlig spoiler*

I dag avslöjades namnet på vem Benedict Cumberbatch spelar. Men är han egentligen någon annan? Hitflix tror inte att han är Khan i sådant fall. I stället tror de att han är kapten Robert April.

 

April var Enterprises förste kapten enligt Gene Roddenberrys första utkast när han tog fram originalserien, men hans namn ändrades först till Pike i det första pilotavsnittet (The Cage), och sedan till Kirk när serien väl kom igång.

 

Hitflix spekulerar kring detta då Star Trek-romaner har beskrivit att Pike var Aprils försteofficer ombord på Enterprise. Så har manusförfattarna i Star Trek Into Darkness lånat idén att Pike och April känner varandra även i den alternativa tidslinjen som uppstod i Star Trek (2009)? Det låter kanske långsökt, men det finns åtminstone två "bevis". Det första är att April är britt från Coventry i England. Cumberbatch är också britt och hans första scen i filmen kommer att utspela sig i London. Det andra är att det gigantiska gevär Cumberbatch bär i trailern heter just "April's Gatling Gun".  I alla fall enligt en teckning som visar designen för vapnet, som Hitflix utsände såg när han besökte pressvisningen som avslöjade namnet på Cumberbatches figur.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter