Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

SF:s synopis avslöjar mer om Star Trek Into Darkness handling

SF Bio har nu publicerat en synopsis över handlingen för Star Trek Into Darkness. Och det finns vissa skillnader mot den som finns här på Databasen och på engelskspråkiga sajter. Faktum är att den avslöjar mer om filmens skurk samt vilka illdåd han utför.

 

Den synopsis som Star Trek Databas publicerade i december:

 

"Som en följd av en chockerande terrorhandling inifrån Stjärnflottan kallas besättningen på Enterprise tillbaka till Jorden. Kommendör James T Kirk ser sig tvingad att bryta mot Stjärnflottans reglemente när han tar upp jakten på ett ostoppbart enmans massförstörelsevapen för att gripa denne brottsling och hans gelikar.

 

Våra hjältar dras in i en strid på liv och död. Kärleken kommer att sättas på prov, vänskapsband slitas sönder, och uppoffringar göras av den enda familj Kirk har kvar: hans besättning."

 

SF:s synopsis:

 

"Besättningen på Enterprise kallas hem när ett fruktansvärt terrordåd utfört av någon inom deras egen organisation. Stjärnflottan, och allt den står för, förintas, och världen befinner sig i kris.

 

I denna krigshärjade värld, leder kapten Kirk jakten efter den livsfarlige man som i sig själv är ett massförstörelsevapen, en jakt som även är en personlig vendetta.

 

Våra hjältar tvingas in i ett episkt schackspel på liv och död, ett spel där kärlek och vänskap står på spel och Kirk måste offra allt för den enda familj han någonsin haft, sin besättning."

 

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter