Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Stjärnspäckat på vita mattan i London

tumme_jonathan_ross_130502.jpgTrots att det inte är den första visningen är London-premiären den officiella världspremiären, och det märks när man tittar på gästlistan.

 

Utöver filmens egna stjärnor kan man också se stora delar av kungadömets kulturelit. Här till vänster ser ni till exempel Jonathan Ross, som utöver att vara en berömd komiker och programledare också är en rejäl trekkie, och som bland annat Jonathan Ross' Essential Guide to Star Trek: First Contact.

 

 

tumme_stephenfry_130502.jpg

Där finns även Stephen Fry, en berömd skådespelare, komiker, folkbildare, medieprofil, Twitter-legend ... ja, han är väldigt känd, helt enkelt! I Sverige är han nog mest känd som värd för frågesportsprogrammet QI, där hans Star Trek-kunskaper dyker upp och . Han har även spelat Osric i en klingonsk Hamlet-föreställning.

 

 

En annan som är där är Noel Clarke, känd bland annat som Mickey från Doctor Who. Vi vet att han har en roll i Star Trek Into Darkness, men vi vet inte mycket om den.

 

Singer-songwritern Bo Bruce är också där. Hon har tillsammans med den irländske musiken Gary Lightbody gjort låten "The Rage That's In Us All", som är med i filmen.

 

Bland de som de flesta svenskar kanske aldrig har hört talas om men som är väldigt populära i Storbritannien finns pojkbandet Union J och skådespelaren Blake Harrison, och TV-presentatören Alex Zane är där som konferencier.

 

Ja, och självklart så kryllar det av fans!

 

badrobotlondon_130502.jpg

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter