Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Linda Park svarar på frågor på Fedcon 22

Linda Park svarar på frågor på Fedcon 22 i Düsseldorf, Tyskland, just nu.

 

Hennes favoritavsnitt var In a Mirror, Darkly, avsnittet där Enterprise äger rum i spegeluniversumet. Hon älskar att få ändra sin roll - om det är en snäll roll vill hon också vara ond, och vice versa. Det var en rollförändring som hon gillade att göra - och det var också roligt att ha andra, mer sexiga, kläder (även om hon inte ville ha dessa kläder alltid).

 

Hon berättar även om sin familjs resa från Sydkorea till ett först fattigt liv i USA för att till sist ha det gott ställt och kunna hjälpa Linda att betala för sina högre studier. Hennes dröm var att bli skådespelare och hon var mycket glad över att hon lyckades med detta.

 

Linda önskar att Hoshi kunde ha utvecklats mer än vad hon gjorde, både vad gäller relationer och karriär. Hon är mycket för att säga "Yes, sir" och liknande, men karaktären utvecklades inte så mycket.

 

Skämtandet vid inspelningen av Star Trek: Enterprise: Scott Bakula var med i en reklamfilm för Ginger Ale vid 20års ålder och när det var hans födelsedag visade de denna film utan att Bakula var beredd på detta. Alla på scenen tog fram en ginger ale och sjöng och dansade med i reklamjingeln.

 

När Linda i slutet av avsnittet "In a Mirror, Darkly" skulle säga "Prepare to receive instruction", fanns det på varje monitor budskap som Girl power, Girls just wanna have fun, etc. Det var självklart svårt för henne att fokusera i detta sammanhang.

 

Även om Linda är nöjd över att ha varit en del av något så ikoniskt som Star Trek så är hon van vid att vara med i många andra sammanhang, så Star Trek i sig har inte varit det enda som format henne. Men skillnaden är att hon med sina andra projekt inte har en så nära kontakt med de övriga skådespelarna, som det är fallet inom Star Trek.

 

Om Paramount gav tillstånd till en tv-film som ett bättre avslut av Star Trek: Enteprise så skulle hon gärna vilja vara med i den. Hon skulle isåfall vilja se mer av de stökigare interaktionerna, såsom det är i J J Abrams filmer, inte så artigt och naivt som Enterprise kanske var.

 

Om hon skulle velat göra något mer med Enterprise hade detta varit att göra ett avsnitt som gav ett större djup till karaktären Hoshi Sato, med en inre konflikt som är större än bara flygsjuka och liknande.

 

Hon upplever att den fjärde säsongen av ENT var den bästa, främst för att alla visste att det var den sista säsongen och kände sig mer fria utan att behöva känna något ansvar för framtida Star Trek. Med en avslappnad inställning blev det bättre än tidigare säsonger.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter