Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Enterprise toppnoterar, Phlox är bisexuell och skvaller om Voyagerskådisar

TIVO.com har nu rankat de 100 populäraste TV-serierna och där placerat Star Trek: Enterprise på 25:e plats. Listan är ordnad efter tittarsiffror från 20.000 hushåll runtom i USA.

I övrigt så har John Billingsley (doktor Phlox) uttalat sig i en intervju hos den brittiska tidningen Dreamwatch om hans rollkaraktärs relation med doktor Lucas, som länge funnits med i Enterprise genom att Phlox skrivit brev till honom. I den fjärde säsongen kommer vi äntligen att få se denna doktor Lucas som skall spelas av Richard Rielhe, en vän till Billingsley. De har länge skojat "om de homoerotiska undertonerna av våra karaktärers relation", avslöjar Billingsley som dock inte vill säga mer än att "denobulanerna är kända för sin bisexualitet så ingen borde bli för överraskad". Om detta uttalande skulle betyda scener med homo- och bisexuellt innehåll är nog en alltför lång tråd att dra på. Ytterst sällan har homosexuella förhållanden skildrats i Star Trek så att det skulle ske nu skulle vara en överraskning för etablissemanget. Avsnittet det är fråga om är Cold Station 12 som visas i USA i morgon.

Senaste "skvallret": Tim Russ (Tuvok) som besökte Sverige och Swecon i augusti, uppträder med sitt bluesband runtom i USA den närmaste tiden. Det första framträdandet blir på Santa Monica Pier och om jag inte missminner mig brukar det där vara årligen återkommande Star Trek-evenemang - dock inte vid detta tillfälle. Kate Mulgrew (Janeway) å sin sida har precis blivit nominerad för ett Carbonell-pris för sin medverkan i Tea at Five. Samtidigt finns nu en lista med påhittade påståenden från Voyager-besättningsmedlemmar, angående vem de röstar på i presidentvalet och varför. Läs mer på Five Minute!

Senast i forumet

Bokutgivningar

September 2021:
Oktober 2021:
November 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter