Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Polis tillkallades efter bråk mellan Warsies och Dr Who-fans

Det hade hettat till och någon hade blivit nedslagen på sf-konventet. Det var dessa uppgifter som fick Norwich-polisen att rycka ut för att stoppa en fejd mellan warsies och Doctor Who-fans. Men när de kom dit så insåg de snart att det inte var en strid mellan ljussablar och skruvmejslar, skriver BBC.

 

Händelsen inträffade på det fjärde Norwich Sci-Fi and Film Convention vid University of East Anglia i England. Arrangören Norwich Star Wars Club hade bjudit in Doctor Who-skådisarna Graham Cole och Jeremy Bulloch. Men någon ur Star Wars-föreningen ogillade att två medlemmar ur stadens andra stora sf-förening Norwich Sci-Fi club kom för att få autografer. Kanske han blev arg för att den ene var utklädd till den femte Doctor Who, eller så var det provocerande att den andre bar den konkurrerande föreningens symbol. I vilket fall fick de bägge utstå verbalt hån. De svarade med att ringa till polisen. Men någonstans på vägen blev det fel och polisen trodde att det rörde sig om ett våldsamt bråk mellan två rivaliserande sf-klubbar. Och att någon hade blivit misshandlad.

 

När de väl anlände lyckades de med hjälp av vittnen och lokalens övervakningskamera få reda på sanningen.

 

Nu ska de bägge föreningarna träffas och tala ut om bråket och rivaliteten dem i emellan, som grundar sig att bägge arrangerar sf-konvent i Norwich.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter