Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

"Cold Station 12" / "The Augments" / "The Aenar" / Bakula i Quantum Leap-återkomst?

Recensionerna av Cold Station 12 är blandade, berättar TrekToday. De själva är dock försiktigt positiva även om de ser svårigheterna att recensera ett "mellanavsnitt". Brent Spiner upplevde de vara ännu bättre i detta avsnitt jämfört med i förra. IGN Filmforce var bland de som är mindre entusiastiska där de menade att Cold Station 12 var sämre än Borderland och att man förväntade sig mer av avsnittet.

StarTrek.com har nu slopat skrivbordsbilderna för avsnittet Cold Station 12 som gick i USA i går och har nu i stället två bilder för nästa avsnitt, The Augments. Det verkar alltså som att det varje fredag/lördag kommer att bytas ut till nya avsnittets bilder. Kolla därför in detta varje ny vecka för fler bilder!

The Aenar, som enligt ryktena kommer vara slutet på den romulanska avsnittsserien, kommer enligt samma rykten innehålla mer av hemligheter om romulanerna, och eventuellt se betydligt mer av insidan av ett romulanskt skepp.

Scott Bakula skall enligt TrekToday och Dark Horizons vara påtänkt för ett 2 timmar långt avsnitt av Quantum Leap vilket skulle vara en kär återkomst efter 20 år. TV-filmen har nått IMDB men måste betraktas som ett rykte innan någon produktion ens har startat.

Senast i forumet

På TV

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter