Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Planetary Resources marknadsför sig på klingonska *UPPDATERAD*

Om det finns tre saker jag verkligen älskar här i livet så är det rymdutforskning, klingonska och kaffe. Så när Planetary Resources annonserade att de letade efter någon som kunde dubba en reklamfilm för deras Kickstarter-kampanj så bryggde jag mig genast en kopp kaffe och skred till verket med att översätta. Resultatet kan du se här.

 

 

Filmen berör det crowdfundade satellitprojektet ARKYD 100, som Planerary Resources menar kommer att göra rymden mer öppen för allmänheten än den någonsin har varit förr. Kickstarter-målet var att samla in en miljon dollar på en månad, och nu är de inne på slutspurten, med tolv dagar kvar och drygt 80 000 dollar kvar att samla in. (Uppdatering: Insamlingen nådde en miljon dollar den 20 juni. Insamlingen fortsätter fram till och med den 1 juli, och Planetary Resources har utlyst flera "stretch goals".)

 

Flera Star Trek-kändisar har uttryckt sitt stöd för ARKYD-projektet, bland dem Brent Spiner, Rod Roddenberry och Robert Picardo.

 

 

I övriga klingonnyheter gav sig nyligen smeden Tony Swatton på att smida en bat'leth. Det klassiska närstridsvapnets duglighet har diskuterats mångt och mycket i fankretsar, men det verkar inte helt riskfritt att tillverka det, i alla fall!

 

Nyfiken? Spana in videon på TrekToday.

Tack till Admiral Picard för tipset!

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter