Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Hört på Quark's - 13 november

Wil Wheaton (Wesley i TNG) är ju som ni säkert vet numera mer känd som författare. Han kommer att läsa ur sina böcker på MacWorld Convention i San Fransisco i januari. Man kan också redan nu se bilder från tidigare framträdanden och även höra honom läsa ur böckerna från hans hemsida.

Tim Russ (Tuvok i VOY) film East of Hope Street har nu nått DVD-hyllorna på region 1. Läs mer på Tim Russ Tribute där det även framgår att Tim har en roll i filmen The Oh in Ohio som just nu är under filmning.

Jolene Blalock (T'Pol i ENT) kommer till Fedcon XIV nästa år. Hon kommer skriva 500 autografer och det är hennes första framträdande i Europa.

TrekToday citerar en intervju hos The Forth Worth Star som gjordes med Brent Spiner om hur han ser på sin roll i ENT.

Elizabeth Rogers som spelade löjtnant Palmer i TOS The Doomsday Machine och The Way to Eden samt rösten till medföljaren i TOS Metamorphosis avled för en vecka sedan pga slag och cancer, rapporterar StarTrek.com. Ytterligare ett dödsbud nås oss via StarTrek.com och det är att Burt Burman avled den 25 oktober i en ålder av 60 år. Han var biträdande regissör till Star Trek V: The Final Frontier. Våra tankar går till de anhöriga.

Det finns nu en lista man kan skriva upp sig på för att William Shatner (Kirk i TOS) skall få en plats på Madame Tussauds vaxkabinett.

Även Digital Bits har nu snappat de rykten vi tidigare rapporterat om angående utgivning av Enterprise på DVD under 2005. Deras datum för Enterprise, säsong 1, är den 5 mars 2005 och gäller region 1. Tidigare rykten har sagt den 9 maj på region 2.

Avsnitt: The Forge
Paret Judith & Garfield Reeves-Stevens, som skrivit mängder av Star Trek-böcker är denna vecka aktuell för sin regi av The Forge. Läs en intervju med dem på StarTrek.com. Promotrailern till The Forge finns nu på nätet. Två unika skärmbilder finns under en begränsad tid av en vecka på StarTrek.com.

Avsnitt: The Aenar
Archer och Shran skall enligt vissa spoilers lämnade av Trekweb besöka andorianernas planet Andor, en planet vi inte sett mycket av tidigare. The Aenar kommer troligen på amerikansk TV i februari.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter