Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Den 8½ Doktorn [Doctor Who 50 år]

(SPOILERVARNING)

Ni som följer Doctor Who vet ju att Doktorn, huvudkaraktären i serien, regenererar när han dödas och får ett nytt liv. I och med detta får han (för hittills är det bara män som haft rollen) då ett annat utseende och ibland även andra egenskaper. Igår släpptes ett webbavsnitt inför nästa veckas The day of The Doctor, kallat The night of The Doctor, och i denna avslöjas saker som vi inte vetat innan. 

 

Se först filmen här nedanför.

 

 

Här ser vi alltså Paul McGann som tidigare spelat den 8:e Doktorn. Han får stark uppmuntran och hjälp av ett systerskap att rädda galaxen från sitt största hot - Timelords och Daleks - genom att bli en krigsherre (vi ser i spegelbilden att det är fråga om John Hurt som skådespelare). Detta faktum att han regenererats till en Doktor som ännu inte varit känd i Doctor Who-kontinuiteten, får ju samma kontinuitet att falla samman. Talar vi om Doktor nummer 8½?

 

(Vi vet att vi har haft mycket nyheter om Doctor Who de senaste veckorna, men vi vill ju täcka även en del av science fiction och i brist på en svensk Doctor Who-databas så bidrar vi med det vi kan!)

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

  • 29:e juli -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter