Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

J.D. Payne pratar om nästa Star Trek-film

Vi har inte sett mycket av Star Treks nya manusförfattare, men på senare tid har J.D. Payne gjort några intervjuer i olika medier anslutna till Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga, som han är en aktiv anhängare till. Bland annat var han nyligen med i en paneldiskussion på LDS Film Festival, där han berättade lite om hur han och Patrick McKay blev involverade i Star Trek:

 

 

Payne berättar att han själv har varit ett Star Trek-fan sedan han var femton, och att han gärna skulle vilja se Star Trek återgå till "den djärva färden":

 

"Vi har fått en ursprungsberättelse och vi har även fått en mörkare, mer action-orienterad Star Trek-film, men med den här skulle vi verkligen vilja återvända till känslan av utforskande och förundran, och den optimistiska synen på framtiden Star Trek alltid haft som en del av sin kärna."

 

I en intervju med LDS Living pratade han om att använda Star Trek för att stimulera diskussioner om etik och moral:

 

"Star Trek är unikt på så sätt att det ofta utforskar invecklade etiska dilemman, och vi skulle väldigt gärna vilja få till en situation sådan att vem du än är, oavsett vilken bakgrund du kommer från så kan du få se båda sidorna av situationen, och gå därifrån och säga 'Jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort i den sitsen. Vad hade du gjort? Vad vore rätt att göra?' Och att få publiken att tänka till och verkligen känna sig investerade i berättelsen."

 

Han bekräftade även att vare sig Damon Lindelof eller Alex Kurtzman kommer att vara med i manusgruppen för den nya filmen.

Senast i forumet

På TV

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 8:e februari -21
    Star Trek: Picard, säsong 1

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter