Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Stewarts nya roll, Quiet inte tyst, intervju med Jeffrey Combs samt nytt om avsnitt

Patrick Stewart skall vara med i en animerad serie kallad American Dad där han skall spela CIA-chefen. American Dad kommer att ha premiär under 2005 och är en politisk komedi som handlar om Stan Smith och hans liv. Smith är en vanlig person som jobbar på CIA och under sin resa stöter han på diverse olika personer och problem. Om Stewarts roll kommer bli ett problem återstår dock att se. (Källa: TrekToday)

Quiet, som tidigare arbetat med Star Trek Databas, syns fortfarande i Star Trek-sammanhang. Som styrelseledamot i WCT - Swedish Trekkers bidrar hon fortfarande till att stärka Star Trek i Sverige. Missa inte fotografiet på henne och Enterprise-björnen!

Jeffrey Combs, ingen mindre än andorianen Shran i Enterprise, berättar i en videointervju på StarTrek.com om alla hans roller inom Star Trek. Han spelade ju som bekant både Weyoun och Brunt i DS9, vid sidan om en mindre roll som ferengen Krem i ENT.

Avsnitt: Cold Station 12, The Augments, The Forge och Awakening
Awakening gick upp i tittarsiffror jämfört med tidigare avsnittet The Forge och fick 3,38 miljoner tittare i genomsnitt, rapporterar Trekweb. Den hamnade därmed på en tredjeplats för säsongen där Cold Station 12 och The Augments hade 3,39 miljoner var.

Senast i forumet

Bokutgivningar

September 2021:
Oktober 2021:
November 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter