Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Aktuella filmer, pjäser och TV-serier

Filmen The Aviator som har svensk premiär den 21 januari innehåller flera personer kända från Star Trek. Både Brent Spiner (Data, doktorerna Soong, Lore) spelar Robert Gross. Skriptet är gjort av John Logan som är känd från arbetet inför Star Trek: Nemesis. Även Adam Scott (Defiants pilot i Star Trek: First Contact), Elizabeth DeCicco (Trull i ENT Rajin), Sam Hennings (Ramsey i TNG Angel One) och Scott Sahadi (läkare i ENT Storm Front, del 1) är med i filmen. Filmen handlar om flygaren Howard Hughes och hans karriär och liv från 1920-talet till och med andra världskriget.

Laurence Luckinbill (Sybok i Star Trek V: The Final Frontier) har skrivit en biografisk pjäs om Ernest Hemingway som han nu framför i New York. Om ni skall se den får ni skynda er. Den går från 3 till den 19 december enbart.

Rene Auberjonois (Odo i DS9) har haft en gästroll i den relativt nya TV-serien Boston Legal men har nu fått den rollen förstärkt till en av de återkommande rollerna. I serien finns även William Shatner (Kirk i TOS) som Denny Crane.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter