Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Comic Con kommer till Sverige

Bakgrundsbild via: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Kista_Science_Tower.gif - Logotypen i förgrunden är baserad på MCM Comic Cons logotyp. Bilden är ett kollage gjort för den här artikeln och är inte officiellt associerad med Kistamässan eller MCM Comic Con.När du hör "Comic Con", vad tänker du på då? Kanske tänker du på glada cosplayers och deras fantastiska alster. Kanske tänker du på grymma förhandstittar av kommande spel, filmer och serier. Eller så kanske du tänker på alla resekostnader som tillkommer när man ska åka på en mässa i London, New York eller San Diego.

 

Fortsätt på det spåret, men glöm det där sista, för snart är Comic Con inte längre än en tågresa bort!

 

I ett nyligen utkommet pressmeddelande från Kistamässan beskrivs Comic Con som ett internationellt koncept som involverar mässor med fokus på film, spel, cosplay och - som namnet antyder - serier. Varje år arrangeras uppskattningsvis ett tjugotal olika Comic Cons av olika arrangörer runt om i världen, från den världsberömda San Diego Comic-Con International som har hållits varje år sedan 1970, till den nystartade East European Comic Con som går av stapeln för andra året i rad i Bukarest om två veckor.

 

Nu kommer konceptet även till Stockholm, med hjälp av MCM Comic Con, som i dagsläget redan ansvarar för sju stycken Comic Cons i olika delar av Irland och Storbritannien.

 

I nuläget vet vi väldigt lite om vad vi kan förvänta oss av Comic Con Stockholm, utan vi väntar spänt på den presskonferens som ska hållas i Stockholm nästa vecka. Presskonferensen arrangeras av Kistamässan, vilket kan ses som ett tecken att Stockholm Comic Con kommer att äga rum i den svenska motsvarigheten till staden Eureka, med utsikt över vårt alldeles egna "Wayne Tower".

 

Så stryk uniformen, öva på dina klingonska nödfraser och kom snart tillbaka för mer information!

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter