Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Rykte: Stan Lee ska vara med i Star Trek: Equinox

stanlee_140422.jpg

 

Det har inte alltid varit lätt för gänget bakom Star Trek: Equinox. Medan fanproduktioner såsom Star Trek: Axanar och Star Trek: Horizon har seglat förbi sina Kickstarter-mål har Equinox-gänget haft misslyckade kampanjer på såväl Kickstarter som Indiegogo, och i nuläget ser det inte särskilt ljust ut för deras nya Kickstarter-kampanj.

 

Star Trek: Equinox behöver en hjälte, en räddare i nöden, och vem kan då vara bättre än självaste Stan Lee? Lee är ett erkänt Star Trek-fan, och enligt ett inlägg på produktionens Facebook-sida kommer serielegendaren att medverka i filmen i rollen som en än så länge okänd Star Trek-karaktär.

 

Denna nyhet baseras på ett uttalande från skaparna av Star Trek: Equinox. Nyheten har inte ännu bekräftats av vare sig Stan Lee själv eller hans representanter, så tills vidare behandlar vi detta som ett rykte, om än ett väldigt tillförlitligt sådant. Vi kommer att uppdatera denna artikel allteftersom ny information uppenbarar sig.

 

Uppdatering 2014-04-24

Equinox-produktionen har antytt att Lee själv kommer att uttala sig om sitt deltagande i fanproduktionen under Chicago Comic & Entertainment Expo den här helgen.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter