Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Variety: Bob Orci vill regissera Star Trek XIII

Abrams, Orci, Kurtzman; en trio som har skapat film och TV ihop i snart tio år. Men nu rapporterar Variety att det kan vara slut med det, åtminstone i biosalongerna, då Orci och Kurtzman skär ner på sitt samarbete för att fokusera sig på egna karriärer inom regi.

 

Kurtzman har redan regisserat både TV-serieavsnitt och indiefilmer, och kommer framöver att regissera Marvel-filmen Venom. Orci har dock än så länge inga titlar på sitt regissörsbälte, och nu är frågan om hans första jobb som regissör kan bli Star Trek XIII.

 

Cynthia Littleton skriver i Variety: "Han har redan anlitats för att skriva manuset ihop med Patrick McKay och John D. Payne, och han lobbar hårt för att få regissera produktionen. Filmens främsta finansiärer, J.J. Abrams Bad Robot och David Ellisons Skydance, verkar vara positivt inställda till att låta Orci regissera filmen, men personer som har insikt i situationen menar att Paramount är aktsamma. Om Orci får uppdraget så kommer Star Trek 3 att bli hans debut som regissör."

 

Vad tror du? Skulle du vilja se en Star Trek-film regisserad av Roberto Orci? Och vågar Paramount verkligen lägga en så viktig film i knät på en oprövad regissör? Tyck till på forumet!

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter