Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Fråga Wil Wheaton vad du än vill på Reddit

Wesley Crusher var nog den mest kontroversiella karaktären i Star Trek: The Next Generation, och beskrivs ibland som Star Treks motsvarighet till Jar-Jar Binks. Därför känns det nästan lite paradoxalt att skådespelaren Wil Wheaton tvärtemot sin rollfigur är ungefär så populär som man kan bli, med fler 2,5 miljoner följare på Twitter, en populär blogg och medverkan i sådana TV-program som The Big Bang Theory, Eureka och Teen Titans, samt webbserier såsom The Guild och Geek and Sundry. Utöver att vara välkänd är han även väldigt omtyckt, bland annat för sina tal och svar på tal, sin "Don't be a d***!"-doktrin och för att han är väldigt, väldigt stilig.*

 

Om du själv är ett Wheaton-fan - eller bara är lite nyfiken på vad han sysslar med nuförtiden - så vill du nog inte missa hans kommande "Ask Me Anything"-intervju (AMA) på Reddit, där du får chansen att, ja, fråga honom vad som helst, helt enkelt.

 

AMA:n kommer att äga rum på /r/AMA den 7 maj, klockan 21.00 svensk tid. Se till att skapa dig ett Reddit-konto om du inte redan har ett!

 

Wil Wheaton gjorde nyligen en AMA på /r/boardgames, också, så klicka här om du inte klarar av att vänta tills på onsdag!

 

*Jag extrapolerar här utifrån det faktum att folk brukar påstå att jag är väldigt lik honom.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

  • 29:e juli -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter