Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Swecon 2004 gick med stor förlust

Peter Söderlund, ordförande i Stockholm Trekkers skriver i dag att Swecon 2004 gick med kraftig förlust och att Stockholm Trekkers nu måste ordna finansiering för att lösa situationen. Det kan delvis ordnas genom höjda medlemsavgifter och entréavgifter till trekdagarna samt genom lotterier och fikaförsäljning på trekdagarna. Dock täcks då enbart ca 38.000:- av totalskulden på 70.000:-.
Swecon 2004 skulle visa sig vara ett mycket lyckat evenemang om man ser till verksamheten under kongressen. Tim Russ var den perfekta gästen för Sveriges första kombinerade Star Trek och Science Fictionkongress. Han gav betydligt mer än 100% av sig själv till gästerna. Mike John Harrisson, den brittiske författaren och Dave Lally som var hedersgäster för den litterära delen av kongressen bjöd även de på mer än 100% av sig själva.

Samtliga gäster var mycket uppskattade. Det är vi väldigt glada över att få ha upplevt.

Tyvärr var det inte lika lyckat när det gäller ekonomin.
Swecon uppvisar ett underskott på Totalt ca 70000Kr.

Huvudorsaken är att antalet besökare klart avvek från beräknat antal, trots att beräkningen är gjord med tidigare genomförda Swecon och vanliga kongresser som underlag. Vi hade dessutom räknat med att de flesta av Stockholm Trekkers medlemmar hade deltagit, då det röstats fram på Årsmötet 2003 att Swecon 2004 skulle genomföras sommaren 2004, men tyvärr uteblev våra medlemmar i stort.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter