Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Anton Yelchin om Justin Lin och Star Trek XIII

Star Trek XIII närmar sig med stormsteg! Tänk att om knappt två månader så förväntas besättningen samlas i Vancouver för att spela in en ny Star Trek-film. En av de som återvändande skådespelarna är Anton Yelchin, som spelar den unge Pavel Chekov. I en ny intervju med Nuke the Fridge pratar lite om den nya filmen, och om regissören Justin Lin.

 

Här följer ett utdrag av relevanta frågor och svar (i fri översättning). Klicka här om du vill läsa hela intervjun, där Yelchin även pratar om andra filmprojekt, såsom Like Crazy, 5 to 7 och Terminator Salvation.

 

Nuke the Fridge: Kommer Star Trek att bli ditt nästa filmprojekt, eller har du någonting annat på gång?

Anton Yelchin: Ja, Star Trek blir den film jag jobbar på härnäst.

 

Nuke the Fridge: Har du fått se det nya manuset än?

Anton Yelchin: Nej, jag har inte sett det. De håller väldigt hårt på de här grejerna, men jag ser väldigt mycket fram emot det. Det är en bra grupp människor. Det är alltid kul att träffa dem. Jag har varit lyckligt lottad nog att arbeta med dem två gånger tidigare, och det ska bli spännande att göra det en tredje gång.

 

Nuke the Fridge: Har du träffat Justin Lin än?

Anton Yelchin: Ja, det har jag. Jag tycker verkligen om honom. Jag tror att han kommer att göra någonting riktigt intressant med filmen. För det första så är J.J. ett geni när det kommer till sådana här beslut, så jag tycker att det är stort att han har valt Justin; bara den saken säger en hel del om honom. Det var så jag tänkte innan jag faktiskt hade träffat honom, och nu när jag har gjort det tycker jag att han har många riktigt intressanta idéer. Han har ett särskilt sätt att se på saker som jag tror kommer ge filmen nytt liv och föra den närmare originalseriens anda.

 

Nuke: Jag vet att du inte kan berätta vad han har planerat, men tror du att vi kommer att märka att han har en annan approach än vad de två tidigare filmerna har haft?

Anton Yelchin: Tja, det är en annan filmskapare, så det kommer oundvikligen att finnas en del skillnader. Jag vet inte om två olika filmskapare ens kan ha samma approach. Jag kan så klart inte uttala mig om vad för sorts film det kommer att bli. Vi har inte filmat den än, men jag tror att det kommer att bli en film som passar in med de två tidigare filmerna samtidigt som den kommer att vara någonting helt nytt.

Senast i forumet

På TV

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter