Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Paramount bjuder in Star Trek-fan att presentera förslag för ny Star Trek-serie

Trekkern Michael Gummelt kommer inom kort att presentera sitt förslag för en ny Star Trek-serie för Paramounts chefer, skriver Trekmovie.com. Seriekonceptet heter Star Trek Uncharted och tar oss med ombord på USS Enterprise på uppdrag i Andromedagalaxen.

 

Star Trek Uncharteds figurer är helt nya och skapade för serien. Gummelt, som skrev manuset till datorspelet Star Trek Voyager: Elite Force, har arbetat med konceptet under tjugo år.

 

-Det har gått igenom många olika inkarnationer under de senaste tjugo åren sedan jag först började arbeta med det. Men som jag ser det nu så skall det först och främst vara en serie som kan stå på sina egna ben. Den bör inte vara beroende av någon djup, intim kunskap av varje föregående serie eller film. Det vore väldigt lockande att placera alla sorters referenser och trivia som bara fans som jag skulle förstå. Men för Trek att återvända till teve efter så länge så behöver det återuppfinnas för en ny generation. Inte en reboot, det har man redan gjort i filmerna. Vad jag vill se i denna serien är att den ska kännas modern och futuristisk relativt vår egen tid. Så Star Trek Uncharted utspelas någon gång i framtiden, så långt borta att det inte spelar någon roll vilket universum den utspelas i. 

 

​Anledningen till att han får presentera idén för Paramount tror han beror på att konceptet förut hette Star Trek Beyond, och uppmärksamades när den trettonde Star Trek-filmen också döptes till det namnet. 

 

Serien skall bestå av tretton avsnitt per säsong och ha en övergripande handling á la Game of Thrones.

 

Mer om Star Trek Uncharted läser du här på projektets hemsida

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:
Augusti 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

 • 1:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 8:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 15:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 22:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 29:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter