Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

BEKRÄFTAT: Idris Elba är med i Star Trek Beyond

idris_elba_metro_beyond_150706.jpg

Bankrånare. Frihetskämpe. Asagud. Sedan genombrottet i TV-serien The Wire har Idris Elba spelat många och varierade roller, och samtidigt som den prisbelönta skådespelaren tänjer sina gränser i Idris Elba: No Limits förbereder han sig nu för att ge sig ut på det yttersta gränslandet.

 

Det har gått många vändor kring Idris Elbas medverkan i Star Trek Beyond, som spelas in just nu. Det hela började med en artikel i Variety, där det uppgavs att Idris Elba var i samtal med Paramount om en möjlig roll i den nya Star Trek-filmen. Några dagar senare uppgav skådespelaren och manusförfattaren Simon Pegg att han hade hört ryktena, men att han själv inte visste huruvida de stämde. I en senare intervju verkade Pegg betydligt mer säker på att Elba skulle vara med, och att han i så fall skulle spela en helt ny karaktär.

 

Nu har Heimdall-skådespelaren själv bekräftat uppgifterna, och i en ny intervju med brittiska Metro säger han att han själv har varit ett fan av Star Trek sedan länge.

"Nästan alla var trekkies, eller hur? Jag var väl inte en av de mest inbitna men jag såg helt klart det där programmet en miljon gånger."

Till svenska Nöjesbladet uppger han att "nu håller vi på med förberedelser och det blir en lång inspelning".

 

Idris Elbas karaktär beskrivs som "en utomjordisk skurk", och skådespelaren verkar se fram emot att drabba samman med en av sina barndomsidoler.

"Spock var nog min favoritkaraktär när jag var liten, och i den här filmen har jag några scener tillsammans med Zachary Quinto."

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter