Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Tony Todd: "Jag är förhandstippad för en roll i nya TV-serien"

Star Trek-alumnen Tony Todd var en av gästerna på skräckfilmsmässan Days of the Dead i Atlanta för ett par veckor sedan, där han bland annat intervjuades av podcastprogrammet MORTIS. Diskussionen handlade framför allt om hans koppling till skräckgenren, men intervjuaren David Ward passade även på att ställa en fråga om hans inblandning i fanproduktionen Axanar, som ligger på is sedan CBS kallat produktionslaget inför domstol för upphovsrättsbrott.

 

Skådespelaren lämnade produktionen redan innan CBS blev involverade, men ville inte säga så mycket mer än att han kände att någonsting inte stod rätt till bakom kulisserna; en känsla som bara förstärktes när regissören Christian Gossett lämnade produktionen. Todd har tidigare uttalat sig väldigt negativt om Axanar Productions och huvudmannen Alec Peters, men i den här intervjun önskade han dem väl.

 

Samtidigt överraskade han med avslöjandet att han var med på "kortlistan" för en roll i den nya Star Trek-serien som ska ha premiär nästa år. Han avslöjar inte vilka han har pratat och säger själv att det lär ta mer än ett halvår innan alla roller är tillsatta, så det kan vara värt att ta den här nyheten med en nypa salt. Många fans har dock redan yttrat sin entusiasm inför att se en av Star Treks mest populära gästskådespelare i en mer regelbunden roll.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter