Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek Beyond i rubrikerna 13 april 2016

  • Går du och väntar på nästa Star Trek Beyond-trailer? Då får du hålla dig till tåls tills maj, uppger Collider.com. Paramount väntar med att starta marknadsföringen för filmen ordentligt till ett icke-namngivet fanevent i Los Angeles nästa månad, skriver sidan.
  • Beyond kommer att vara en originalberättelse och inte en samling av de största hitsen från Star Treks historia. Det berättade Simon Pegg på CinemaCon i måndags, skriver Cinemablend. "Jag tror att äkta Star Trek-fans kommer att älska att filmen har mycket Star Trek i sitt dna. Vi har jobbat hårt för att bibehålla kontinuiteten vi har skapat och kontinuiteten som existerar för Star Trek."
  • Trekkers i Dubai kunde under Comic Con-mässan under förra veckan provsitta kapten Kirks stol från Beyond. Bilder ser du här hos Trektoday.
  • Star Trek Databas kan avslöja att vi kommer att ha en fin tävling i samband med Star Trek Beyonds premiär. Mer information om tävlingen och vad du kan vinna kommer ju närmare vi kommer filmens premiärdatum den 22 juli.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter