Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

20 maj släpps nästa Beyondtrailer

I samband med ett stort event på Paramount Studios i Los Angeles för att fira att Star Trek fyller 50 år släpps nästa trailer för Star Trek Beyond. Eventet förväntas att starta marknadsföringen för filmen på riktigt, skriver Treknews.net.

 

Vanliga trekkers kan vinna biljetter till händelsen genom att spela in en femtio sekunder lång video där du berättar varför du är just den som skall få komma. Totalt 50 vinnare kommer att få biljetter, flygresa och hotell betalt. Tyvärr är tävlingen bara öppen för boende i USA, Kanada, Australien och Storbritannien. Så vill du vara med så får du snabbt flytta till något av de nämnda länderna...

 

I Europa har dock marknadsföringen för Beyond smygstartat. I Basel i Schweiz på Fantasy Basel-konventet fick besökarna ansiktsmåla sig som figuren Jaylah som spelas av Sofia Boutella, skriver Trekcore.com. Och på tal om Boutella så återvände hon i dagarna till Paramount för att spela in sin röst till några scener, skriver samma sida. Orsaken är att ljudet inte blev tillräckligt bra när de spelade in scenerna första gången. Regissören Justin Lin var även han på plats. 

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter