Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

TrekCore lottar ut biljetter till fan-eventet den 20 maj (resa ingår ej)

enter_the_beyond_small_160510.jpg

Snart är det dags: Vi kommer att få en ny trailer för den kommande filmen Star Trek Beyond, och detta lär också bli startskottet för en mer intensiv marknadsföringskampanj!

 

Riktigt när trailern kommer att nå allmänheten är ännu oklart, men redan om tio dagar kommer den att visas på ett fan-event i Los Angeles. Deltagare kommer även att få se nya klipp från den kommande filmen, ställa sina frågor till skådespelare och produktionslaget, med mera.

 

Den senaste veckan har Paramount hållt en tävling där 50 fans har vunnit varsitt par biljetter till evenemanget, och en förstaprisvinnare har även vunnit ett resepaket med flygbiljetter till Los Angeles med två nätters hotellvistelse.

 

 

Det fanns dock en viktig skavank: Tävlingen var bara öppen för boende i USA, Kanada, Storbritannien och Australien. Nu har dock fansidan TrekCore en egen tävling, där tio läsare kan vinna varsitt par biljetter till eventet. Allt man behöver göra är att lämna en kommentar på tävlingssidan med svaret på frågan "Vilken av de tolv redan släppta Star Trek-filmerna är din favorit?"

 

Den här gången finns ingen begränsning rörande nationalitet, men däremot måste vinnaren ta sig till Los Angeles och hem igen för egen maskin. Själv har jag tyvärr vare sig tid eller råd att delta, men om du själv har det så är det bara att klicka här och lämna en kommentar!

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter