Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Första svenska recensionerna för Beyond ute

Varför har vi inte sett några svenska recensioner av Star Trek Beyond i media ännu, trots att filmen haft premiär nu? undrar säkert en del. Orsaken är att pressvisningarna hölls först den 20 juli. Men två recensioner har dock hunnit komma ut redan nu.

 

Så här skriver Videosöndag som ger filmen 4,5 stjärnor av 5:

 

Manuset till Star Trek Beyond – av Simon Pegg och Doug Jung – är skickligt och effektivt, och den delar upp både information och idéer genom att dela upp sina karaktärer – bara för att sammanföra dem vid de exakt rätta tidpunkten. Början, mitt, slut; check, check, check. Världarna funkar, karaktärerna känns bra, flytet sitter. Rytmiskt är filmen nästan ofelbar – inget tjafs, inga krux, kötta på, låt de där logikluckorna ligga där, huvudsaken är att transportsträckan mellan den ena och den andra actionscenen verkligen känns som en behövlig andningspaus. Det är den typen av klassiskt action- och äventyrsberättande man önskar vore standard: Välförtjänta kast mellan skoj och spänning, i en konstellation som aldrig knakar. Jag hade mycket roligt när jag såg den här filmen.

 

Moviezine ger filmen 3 av 5 med följande motivering:

 

Att få en ny Star Trek-film att flyga i en värld där Star Wars är världens största grej igen är en svår bedrift – och även om ”Star Trek Beyond” i många fall känns som en mellanfilm i serien bevisar nytillskottet Justin Lin att han klarar av att styra skeppet vidare.

Senast i forumet

Bokutgivningar

November 2021:
December 2021:

Aktuella träffar

  • 7:e december -21
    Övriga grupper: IVPN
  • 21:a december -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter