Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Många Star Trek-varor till salu

Det har kommit ut en massa nya varor som knyter an till Star Trek, allt från leksaker till tekoppar. Här samlar vi några av dem, för er som är intresserade av att köpa något trekkigt till ert hem. 

 

Funko POP!

Senast vi såg Star Trek i Funko POPs serie av populära figurer var det i samband med Star Trek Beyond år 2016. Nu ser vi Michael Burnham och Saru från Discovery som figurer nummer 1002-1003 och går att hitta exempelvis på Amazon (Burnham och Saru). 

 

Fansets

Fansets har precis lanserat sin första pin i serien Star Trek: Woman of Trek Collections: Series 2. Första kvinnor ut är Seven of Nine och Jadzia Dax.  Andra pins de gett ut är exempelvis från Picard, Elnor och Dahj. Men som ni ser på deras listor över Star Trek-material har de närmare 250 olika artiklar, bland annat den högst efterlängtade badgen för Discovery

 

Factory Entertainment

Factory Entertainment sålde ut sina unika tekoppar som gavs ut i 250 exemplar för USS Enterprise-A och USS Excelsior på bara några få timmar. Det är nu bara på andrahandsmarknaden ni kan hitta dessa. Kostnaden per kopp inklusive tefat var 30-35 USD, vilket motsvarar närmare 400 kronor. 

 

Något som ännu inte tagit slut är deras flasköppnare Starfleet Academy Bottle Opener som säljs till priset 20 USD plus porto. Men då endast 1000 stycken produceras är det först till kvarn som gäller även här. 

 

Polar Lights

Polar Lights gav nyligen ut en modell av USS Enterprise NCC-1701 som ni kan bygga ihop själva. Läs mer om modellen på TrekMovie där det även finns länkar till vissa återförsäljare. 

 

Eaglemoss XL

Eaglemoss har gett ut en modell av USS Excelsior 2000  som tyvärr inte går att köpa inom EU på deras webbplats. Modellen är färdigbyggd så du slipper bygga ihop den själv, men den kostar då istället ungefär 750 kronor plus porto, som billigast. 

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter