Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Viacom/CBS gör en kovändning: Discovery till Sverige med start på fredag

Många är fansen runtom i världen som varit oerhört irriterade på Viacom/CBS som stoppade den internationella premiären av Discoverys säsong 4 bara en dryg dag innan avsnitten skulle ha släppts. Det har varit så starka reaktioner att de som bestämmer nu har bestämt sig för att delvis ändra sitt beslut. 

 

Med start på fredag kommer samtliga avsnitt att släppas på den nordiska marknaden. Två avsnitt nu på fredag och därefter ett avsnitt varje fredag, alltså bara dagen efter den amerikanska premiären. Men den streamingtjänst ni då behöver är Paramount+. Nya användare får 3 månader till halva priset (alltså 34:50 kronor istället för 69 kronor) om man startar ett konto senast den sista november. Om ni är för sena för detta erbjudande så kan ni fram till den 15 december skapa ett konto på Paramount Plus webbplats och ange rabattkoden STARTREK. Fast det gäller alltså bara nya användare. 

 

Större delen av Europa ges också denna möjlighet, likspom Australien och Sydamerika. 

 

Snacka om att det finns kraft i de fans vi kärleksfullt kallar trekkers och trekkies. Gång på gång genom TV-historien har TV-bolagen lyssnat på oss, och så även denna gång. 

Senast i forumet

På TV

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter