Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Reaktioner på att Discovery tas bort från Netflix (samt löfte om spoilerfria rubriker!)

spoiler_211118.pngMichelle Paradise, exekutiv producent för Star Trek: Discovery skriver på twitter att hon ser fram emot att den fjärde säsongen nu äntligen visas. Hon skriver samtidigt att hon är besviken över att så många världen runt inte har möjlighet att se säsongen förrän 2022 - det var en överraskning för alla som arbetar med produktionen, säger hon. 

 

Således kan man förstå att beslutet att senarelägga den internationella premiären till 2022 fattats av chefer högt upp i organisationen. Men att det även är i linje med deras tanke om att flytta allt till Paramount+ - i september detta år började ju Netflix tömmas på Star Trek-innehåll i USA, så det var därför bara en tidsfråga. 

 

 

Svenska reaktioner och förväntningar

Här i Sverige är reaktionen överlag mycket negativ till Viacom/CBS/Paramount och deras beslut att senarelägga den internationella premiären. Många säger att då de skaffat Netflix just för Discoverypremiären har de sagt upp sitt abonnemang med omedelbar verkan. Svårigheten med att man behöver ha flera streamingtjänster till en sammanlagd hög kostnad oroar dessutom för framtiden. Och skall man vara ärlig - Paramount+ (som vi tidigare rapporterat möjligen kommer heta SkyShowtime) lanserades med dunder och brak här i Sverige i april 2021 men hade då inget av det som utlovades från början. Risken är därför stor att det inte görs rätt denna gång heller.  En fattigt uppbyggd strömningstjänst är fortfarande fattig, även om man gör mycket reklam för sig...

 

Spoilerfria rubriker

Samtidigt lovar TrekCentral - en av alla Star Trek-sidor som rapporterar nyheter om våra älskade TV-serier - att de i sina sociala medier bara tänker använda spoilerfria rubriker, markera allt med #spoiler och även undvika att lägga ut bilder som avslöjar innehållet. Frågan är om fler följer efter i detta, men vi vet att Trekcore länge haft en policy om att ha spoilerfria titlar på sina inlägg, och det är väl alltid en god policy att följa. 

 

 

I de fall som Star Trek Databas skriver nyheter om Prodigy och Discovery lovar vi att inte skriva ut spoilers. På avsnittssidorna kan man däremot avslöjas om mindre saker, men vi är noga med att hålla texten i mer allmänna termer. Eftersom vi inte har kunnat se avsnitten själva är materialet baserat på material insamlat från olika webbplatser, men även vi vill ju inte grotta ner oss för mycket och råka hitta saker som spolierar överraskningen för oss...

Senast i forumet

På TV

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter