Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Är den fjärde Kelvin-filmen verkligen på gång?

paramount-pictures-logo-(2021)-svg_220218.pngEnligt Deadline, som är kända för att ha tentaklar ut i de flesta showbusinesskretsar och även ofta visar sig ha rätt, har nu först snappat upp ett rykte som är intressant för oss och även fått bekräftelse av självaste J.J. Abrams.

 

Paramount har enligt deras källor påbörjat samtal med Chris Pine att filma den 14:e filmen, alltså den 4:e filmen i det s.k. Kelvinuniversumet. Han skulle då självklart reprisera rollen som James T Kirk. 

 

Som vi konstaterade redan i juli förra året är det Matt Shakman, känd för succéserien WandaVision, som fått uppdraget att regissera filmen. Tanken är att de förutom Chris Pine skall få med Zachary Quinto (Spock), Zoë Saldana (Uhura), Karl Urban (McCoy), John Chu (Sulu) och SImon Pegg (Scott). 

 

Det skript som Matt Shakman tittar på är ett utkast som Lindsay Beer och Geneva Robertson-Dworet. Geneva var med och skrev det starka manuset till Captain Marvel medan Lindsay Beer är relativt nybliven manusförfattare och inne i en stor mängd produktioner just nu. 

 

För några dagar sedan bekräftade J.J. Abrams att ryktena var sanna, vid en dag för investerare till ViacomCBS. Internet Movie Database anger att filmen uppskattas vara färdigproducerad 2023, men om produktionen påbörjas i slutet av 2022 kommer den gissningsvis som tidigast komma till biosalongen år 2024. 

 

Så visst känns det som att filmen faktiskt börjar närma sig? Nu skall bara skådespelarna säga ja till det, också...

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter