Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Vilka karaktärer får vi inte se i Picards säsong 3?

Observera att detta inlägg innehåller spoilers om ni inte sett hela säsong 2 av Star Trek: Picard

 

Nu när säsong 2 av Star Trek: Picard är över, finns det vissa karaktärer som vi förstår inte kommer att vara med. Andra anar vi och ytterligare andra verkar lämna i enlighet med deras skådespelares inlägg på Instagram och Twitter. 

 

Santiago Cabrera, som spelade Christobal Rios, har självklart lämnat. Något annat vore konstigt, då vi redan fått veta hur Rios levde sitt liv tillsammans med sin nya familj innan han dog i en barfajt.

 

Evan Evagora, allas vår Elnor, kommer inte heller tillbaka nästa säsong, berättadehan på sitt Instagram. Det kanske ändå var väl, då hans roll ändå var starkast i säsong 1, med särskilt fokus på Choose to Live. I sin roll som kadett har han inte fått visa sig så mycket och rollen som kadett är ju något som skiljer sig rätt så rejält från den militäriska Quvat Milat som han var först.  

 

Isa Briones (Soji Asha, SutraKore Soong, m.fl.) kommer inte heller att vara med i nästa säsong. Detta berättade hon igår på sitt Instagram.

 

Alison Pill, som spelade Agnes Jurati och Juratiborgdrottningen, avslöjade i en intervju med MovieWeb tidigare i veckan att hon inte var med i inspelningen av Picards sista säsong. Detta förvånade undertecknad redaktör då vi anade att det som hennes karaktär lovade att slå vakt mot, kunde leda in i en större story för säsong 3 av TV-serien.  

 

Vilka kommer vi att få se?

De vi vet att vi kommer få se i nästa säsong är i princip hela TNG-besättningen. Dessutom har Jeri Ryan (Seven), Michelle Hurd (Raffi Musiker) och Orla Brady (Laris) visat att de varit med vid inspelningarna av säsong 3:s avsnitt., så där får vi väl ändå gissa att de är med i nästa säsong. 

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter