Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Manusförfattare Jendersen om Star Trek XI

I en intervju med Syfyportal har Erik Jendresen (manusförfattare till Star Trek XI) avslöjat lite om det kommande manuset. Jendresen är en färsking inom Star Trekområdet, men är känd för att ha skrivit manus till och producerat Band of Brothers som han också har vunnit en Emmy för. När han först fick erbjudandet att skriva manuset till en Star Trekfilm så tackade han nej, men när de erbjöd honom fria händer och "a blank slate" så ångrade han sig och tackade ja. Hans planer för manuset är att filmen ska utspela sig långt före Kirks tid, men det ska inte vara en spin-off på Enterprise. Han bekräftar också det som spekulerats tidigare att inga tidigare existerande karaktärer kommer att vara med.
Han vill bryta med den sterila tradition som länge funnits i rymdfilmer där man kan dö utan att egentligen uppleva smärta, man blir bara upplöst i atomer med hjälp av ett energivapen. Han vill inte bara presentera en ny besättning som befinner sig i fara och som klarar sig på grund av en briljant lösning av kommendören. Detta innebär också att allt inte kommer att sluta bra:
"By the end of this story, everyone isn't fine," Jendresen said. "I can safely say as a storyteller with certain standards…my intention is literally as a writer, as a storyteller, as a filmmaker, to go boldly where no one has gone before."

Star Trek XI beräknas ha premiär någon gång 2007.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter