Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Svenska Trekkers 10 år!

E-postlistan Svenska Trekkers firar i dag 10 år som ett aktivt forum för snack om Star Trek.

Det första e-brevet på listan skrevs den 18 april 1995 av Sissela Uisk och skickades till dåvarande 8 medlemmar:
Detta meddelande kommer förhoppningsvis att nå:
[...]

Ni är nämligen preliminärt uppsatta på emaillistan svenska.trekkers@[...], en lista för kontakt mellan trekkers i Sverige. Den fungerar som alla vanliga emaillistor: ett meddelande som sänds till listans adress når alla listmedlemmar. Sprid adressen hur mycket ni vill och värva fler medlemmar! Medlem blir man genom att skicka sin emailadress till listan eller direkt till mig.

Eftersom jag har värvat er utan att fråga (de flesta) vill jag gärna att ni som vill vara kvar på listan skickar mig ett meddelande om det. De som inte hört av sig inom en vecka kommer att tas bort.

Men missa inte denna historiska chans att vara en av grundarna av Sveriges Star Trek-nät! Diskutera Star Trek, tipsa om bra listor eller hemsidor, recensera avsnitt/filmer/böcker, avgör om och hur Star Trek ska översättas till svenska... Kommunicera i stället för att sitta ensamma var och en på sin fläck av vårt avlånga land.

Lev länge och väl!
Sissela

Läs gärna en intervju med Sissela i TrekZine 1/97 där det även beskrivs att det utan e-postlistan skulle varit svårt att få i gång WCT - West Coast Trekkers så snabbt.

Ett stort tack riktar vi till Sissela Uisk för denna kreativa idé. E-postlistan är fortfarande högaktuell och diskussionen är stundtals mycket livlig. Läs mer här om hur man går med.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter