Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Preserver

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
År:
« 2375 »

Beskrivning

Kampen mellan James T Kirk och hans motståndare Tiberius närmar sig sitt slut och hoten ökar från alla håll. Kirk och Picard vet inte vem de kan lita på längre då det visar sig att bevararna (preservers) ligger bakom många stora som mindre förändringar i civilisationernas historia.

Från SF-bokhandeln: James T Kirk är en hederlig, idealistisk och god man. Hans jag från det onda spegeluniversat - kejsar Tiberius - är i allt hans antites. När Kirks fru är döende tvingas även vår hjälte att bita i det sura äpplet och ingå en allians med sin bittraste fiende - sig själv. Jagade av kapten Picard och en hord av den nya generations hjältar för James Kirk kejsar Tiberius till en sedan eoner övergiven bas från den mytiska första federationen. Där hoppas de bägge versionerna av kapten Kirk finna det de mest önskar - ofattbar makt respektive en bot för sin älskades sjukdom.


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Pjotr'k

Slutet på trilogin var mycket spännande. När jag kom till de sista avslutande kapitlen kändes det som att jag inte hade andats genom hela boken och fick verkligen ta mig tid till att tänka efter vad som hänt i boken. William Shatner är ju helt underbar tillsammans med paret Reeves-Stevens!

Betyg: 10 av 10

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Preserver
  • Utgiven:
  • Förlag: Star Trek
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 0671021257
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter