Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Spectre

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
År:
« 2374 »

Beskrivning

Pensionerad och lycklig med sitt liv är nu James T Kirk övertygad om att hans äventyrsdagar är över. Han övertalas dock att följa med på en resa som leder honom in i ett av hans livs största äventyr, där Spock, Montgomery Scott och doktor McCoy är med.

Samtidigt på annan plats i alfakvadranten dyker plötsligt Voyager upp under ledning av sin kapten Tom Paris och förklarar att Janeway tillsammans med stora delar av övriga besättningen är döda. U.S.S. Enterprise och Jean-Luc Picard tar sig an det skadade skeppet som mirakulöst har hittat vägen till alfakvadranten.


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Pjotr'k

Jag är mycket nöjd med det sätt på vilket William Shatner skriver. Han har visserligen, som brukligt är, fått hjälp av paret Reeves-Stevens men bokens stil är helt klart i era med TOS såväl som med TNG. Boken håller mig i sitt grepp under hela tiden och jag måste säga att jag inte väntade mig det slut som blev. Jag trodde nämligen att boken var avslutande, men som säkert många andra redan vet har den sin fortsättning i ytterligare ett par böcker.

Betyg: 9 av 10

9 9 9 9 9 9 9 9 9

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Spectre
  • Utgiven:
  • Förlag: Pocket Books, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 0-671-00880-3
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter