Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek 40 år 060908

Den 8 september 2006 firar Star Trek 40-årsjubileum. Star Trek-föreningarna i Norden vill tillsammans med Star Trek Databas uppmärksamma detta med olika aktiviteter under september månad. Håll utkik efter nyheter här om de svenska föreningarna och på föreningarnas hemsidor!

På TV:
Hela september visas Star Trek: The Next Generation på TV6, varje vardag kl 16.05. Särskilt skall nämnas det riktigt bra avsnittet First Contact som visas just den 8 september.

På Star Trek Databas:
Nya avdelningar invigs den 8 september: Astrometriavdelningen är ett värdefullt tillskott och samtidigt hälsas första säsongerna av TOS och TAS välkomna hit bland avsnitt, utomjordingar och karaktärer.

Göteborg:
15-17 september blir det jubileumsträff med visning av samtliga 10 filmer. En riktig höjdarträff, alltså!

Kalmar:
2 september blir det en Star Trek-träff med temat Enterprise, säsong 3. Missa inte de avsnitt som ännu inte visats på svenska television tillsammans med vänner med samma intresse.

Skåne:
Insändare om Star Trek skickades in lagom till 40-årsdagen. Den 8 september var det dessutom en intervju med vice ordförande i TSS.

Stockholm:
I Skarpnäck den 2 september anordnar Stockholm Trekkers höstens första trek-dag med temat "A new frontier". Helgen efter blir det Sci fi-party med Section 42.

Författare:
Text markerad med denna färg är ej kanon
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter