Jump to content

Fler bilder lämnas ut, men trekkernas webbplatser är irriterade


Nyhet

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpg Ytterligare tre bilder från Star Trek har släppts av Paramount. Den här gången är det två personbilder på Spock och Sulu samt en bättre bild på USS Kelvin. Ni kan se dem nedan.

tumme_startrek_xi_081017_spock.jpg tumme_startrek_xi_081017_sulu.jpg tumme_startrek_xi_081017_uss_kelvin.jpg

Samtidigt så rasar stora delar av den fanbaserade webbkåren, då de tidigare lovats få förstahandstitt på en mängd material. Sedan januari, då Paramounts webbansvarigsprogram startade, har inget hänt på denna sida. Två dagar i rad släpps nu material till webbplatser som betalat pengar för det, webbplatser som i de flesta fall inte har någon direkt anknytning till Star Trek (såsom MTV, UGO, Omelete, etc), och en diskussion har förts omkring detta faktum på det forum som de webbansvariga haft tillgång hos Paramount. Diskussionen har enligt uppgift varit vänlig och saklig, men Paramount har nu släckt ner diskussionen utan någon förklaring. Cinema Blend har sin åsikt klar om varför detta har skett: Paramount vill inte ha med etablerade trekkers utan vill få in nytt blod, "ni är gamla och utagerade". Vad säger ni? Kan det vara så? Diskutera i diskussionen här nedan om Paramounts tystnad gentemot trekkers.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Jag tror helt säkert att Paramount vill bli av med de gammla fansen och hitta nya. De vill säga. Vi som tidigare har tittat på ST ska fortsätta att titta på det, och betala stor summor för det, men vi ska inte göra vågor, och definitivt inte säga vad som är rätt eller fel. Canon är något föråldrat enligt Paramount och vi fans ska inte komma och bråka om det. För i slutänden vad vet egentligen vi.

Denna attityd är bra för att driva Star Trek i graven. Vända ryggen åt de trognaste inom ST är ett givet misstag.

Link to comment
Share on other sites

intressant med den högupplösta bilden, då såg Spock mer levande ut. På den lilla såg man så klent med detaljer och han såg ut att vara av plast :blink:

Precis vad jag tänkte, fast han ser fortfarande ganska plastig ut, även i högre upplösning.

:vulcan: = plast

edit:

Dessutom tycker jag att ögonbrynen ser fail ut. :<

Edited by logarithm
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...