Jump to content

Bilder på och information om Kelvin-karaktärer


Nyhet
 Share

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpgUSS Kelvin är ett av de första rymdskeppen som vi kommer att få se i den elfte Star Trek-filmen. Några bilder på fyra karaktärer, tillsammans med information om karaktärerna, har släppts av Paramount via Intel.com i deras marknadsföringssatsning på filmen. Intel är en av huvudpartnerna till Paramount och hoppas kunna tjäna massor på "framtidens datorer", som de menar sig stå för. om ni klickar på bilderna nedan kommer ni till karaktärsinformationen, och där finns vissa mindre spoilers att varna för.

robau.jpg george_kirk.jpg michael_johnson.jpg alnschloss_kbentayr.jpg

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Vi får hoppas att materialet är kanon. Då Kirk och Robau är två bekräftade karaktärer tyder väl på att resten är det också. Alnschloss K'Betayr är ju samtidigt dataanimerad (utgår jag från), och det är skönt att tekniken nått så långt på denna front att vi nu kan ha "riktiga" utomjordingar som inte nödvändigtvis ser ut som människor.

Link to comment
Share on other sites

Det är bra att man vågar ha med lite cgi utomjordingar och inte bara coneheads. Det har jag saknat i st jämfört med tex sw och stargate och det ska bli kul att se hur man lyckas. Tex Thor i stargate verkar ju ha tagits emot väl medan Jar Jar i sw har fått kritik så det gäller ju att ha en balansgång och rikta sig åt rätt publik. J.

Link to comment
Share on other sites

Det där med 8472 tror jag inte på. De upptäcktes ju i voy för sjutton gubbar! Inte kan de ha varit med på bryggan i ett federationsskepp, mystiskt försvinna och sedan upptäckas i voy? Nä den gubben går inte ens med den bästa författarviljan i världen. Då tror jag snarare på att det är Thor som gör ett gästspel... J.

Link to comment
Share on other sites

Det första jag tänkte på var species 8472 men ni har rätt, han påminner mer om Arex. Kanske samma art?

Såg det inte själv när jag såg bilden, men när du nämner det så fins det en viss likhet med 8472. Men jag misstänker att du bara vill påkalla att det fins likheter, snarare än påstå att 8472 kommer att vara med i nya filmen.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...