Jump to content

West Coast Trekkers byter biograf


Nyhet
 Share

Recommended Posts

West Coast Trekkers kommer från och med Star Treff 49 i september att ha sina treffar på en något större, mer centralare och lite dyrare biograf, gamla biograf Royal (numera vid namn Biograf Roy efter filmskaparen Roy Andersson) på Avenyn i Göteborg. Detta avslöjades vid lördagens årsmöte med föreningen där 75 av föreningens 259 medlemmar hade slutit upp.

Föreningen har de senaste åren haft sina treffar på kulturhuset Möllans biograf i Mölndal, men de ändrar sina uthyrningsrutiner och kommer inte längre att erbjuda sina tjänster till föreningen, därav beslutet att hitta en ny lokal. West Coast Trekkers har även tidigare bytt lokal för treffarna och har bl.a. mötts på Chalmers och (det mest populära) jättebiografen Draken p?? Järntorget.

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Detta var en trevlig nyhet. Trevligare att vara inne i Gbg, och lättare när man har en paus och ska äta. Var inte så mycket i närheten av Möllan. Personligen får jag lite kortare att åka också. Fast parkeringen kommer väll blir svårare och dyrare på Roy.

Link to comment
Share on other sites

Jag får personligen lite längre att åka och jag håller med om ökade p-avgifter, men Roy skall tydligen vara en riktigt fin lokal (om än annorlunda uppbyggd än Möllan) så det blir nog ett lyft. Troligtvis kan det generera fler besök och förhoppningsvis även fler medlemmar, då ett bättre läge ger fler möjligheter till besök.

Link to comment
Share on other sites

Låter som ett bra och trevligt byte. Roy har ju även blivit uppgraderad till att vara en 3D biograf. Så om det kommer någon Trek eller SF-relaterad film i 3D framöver så kanske WCT anordnar en träff i samband med det.

Link to comment
Share on other sites

Det ska bli intressant att se hur Roy är i jämförelse med Möllan. Att den inte kan mäta sig med Draken kan jag förstå. För övrigt är Draken och Palladium mina favoritbiografer i Göteborg.

Att den slår Möllan tror jag är helt säkert.

En subjektiv jämförelse mellan Draken och Roy på en skala 1-5 skulle se ut så här för mig:

Draken

Biosalong: 5 (om det är mycket folk annars kan den vara lite ödslig).

Ljud: 5

Bioduk: 5

Läge: 3

Roy

Biosalong: 3.5

Ljud: 4

Bioduk: 4

Läge: 5

Link to comment
Share on other sites

Ang parkeringsavgifter så är det väl så att det är gratis parkering på flera större parkeringar på söndagar (då de flesta träffarna väl fortfarande äger rum?). Har jag rätt i det borde det inte bli ett så stort problem.

När det gäller benutrymme för oss lite längre tror jag nog tyvärr inte att det är bättre än genomsnittet, genomsnittet brukar dock funka ganska bra tycker jag så det ska nog ordna sig. Men räkna inte med några enorma ytor för benen...

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...