Jump to content

Walter Koenig @ London Film & Comic Con 2011 | 8-10 juli


The Holy Three

Recommended Posts

Årets London Film & Comic Con har fått sin första Star Trek gäst klar för mässan. Det blir ingen mindre än Walter Koenig som spelade Pavel Chekov i originalserien.

walter-koenig.jpg

Koenig var egentligen klar för en annan mässa i England som skulle hållas under mars månad, men den blev inställd så han bokades om till LFCC istället. Andra gäster som kan vara av intresse för folket på forumet:

Joel Gretsch - V, 4400

Luciana Carro - Battlestar Galactica

Stephen Furst - Babylon 5

Veronica Cartwright - Alien

Sean Maher - Firefly, Serenity

Det är sex månader kvar, så fler gäster kommer säkerligen tillkomma. Officiella hemsidan: http://www.londonfilmandcomiccon.com/

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Wow vad kul! Bra gäster. Riktigt all-round gäster i scifi- och skräckgenren. Jag kommer inte att åka på den mässan men förväntar mig lika bra reportage som från tidigare mässor :D

Vad ska du få signerat? Hur många autografer av W Koenig ska du ta?

Glöm inte att han var enastående i Babylon 5.

Link to comment
Share on other sites

Av Koenig blir det tre eller fyra autografer. Dom följer samma mall som dom tidigare Star Trek stjärnorna jag fått autografer av. Ett foto på honom i TOS och ett foto av honom i röd dräkt från någon av TOS filmerna. Sen ska jag få hans biografi, Warped Factors signerad. Möjligen även boken han skrev under inspelningen av ST: TMP. Men då vill jag hitta den i hardcover, har hittills bara sett den i pocket version.

Veronica Cartwright ska få äran att vara den fjärde som signerar min Alien 25th Anniversary Quadrilogy head.

Edited by The Holy Three
Link to comment
Share on other sites

Nej nej, den hade endast Shatner & Nimoy på bild så det passar inte riktigt tycker jag. Hade jag velat försöka få något signerat av alla medlemmar av serien hade jag valt en bild på samtliga sju stycken istället. Men eftersom DeForest och Doohan tyvärr inte är med oss längre känns det inte särskilt kul att ha ett okomplett cast foto bara signerat av vissa medlemmar.

Link to comment
Share on other sites

Gäller inte bara kändisar utan alla slags artister. Men utifrån egen erfarenhet måste jag säga att alla jag har pratat med det senaste året har varit jättetrevliga, även inte helt okända personer som Loa Falkman och Måns Zelmerlöw. Men jag antar väl att det är jobbigt för en del att ständigt ha horder med galna fans efter sig... J.

Link to comment
Share on other sites

Träffade Koenig på ST convention i USA för 10 år sedan och han var rätt fåordig. Han verkade lite sliten men när det var show på kvällen gick han upp på scen och gjorde en monolog som Scrooge och han var riktigt bra.

Ska förhoppningsvis träffa Koenig i Las Vegas i sommar.

Link to comment
Share on other sites

En ny stor gäst har precis blivit klar till mässan, som även har varit en del av Star Trek universumet:

Christopher Lloyd - Star Trek III: The Search for Spock, Back to the Future I-III, Taxi

Christopher%20Lloyd%20Klingons.jpg

Är väldigt sugen på att ta en autograf av honom också, eftersom han var skurken i en av TOS-filmerna. RoLaren, hade ju varit perfekt att be han signera din BTTF Bluray utgåva om du skulle dit!

Link to comment
Share on other sites

Nu var det några år sedan som jag var på ett större konvent så jag ska se om jag inte kan åka på det här i år. Gästlistan imponerar och att konventet är förlagt så nära oss är ett stort plus.

Är det någon som vet vad som är det enklaste sättet att resa till London i dessa dagar? Just dit är det många år sedan jag åkte som om någon med mer vana kan hjälpa mig med lite tips så vore jag tacksam. Även annat som kan vara värt att tänka på innan avresa och när man väl är där. :)

Link to comment
Share on other sites

Jag har åkt till England (London) dom två senaste somrarna, i år blir det den tredje sommaren i rad. Jag har alltid åkt med Ryan Air. Själva upplevelsen är väl ungefär hur jag förväntar mig att helvetet skulle vara, överbefolkat med dålig service. Men dom är billiga, vilket innebär att man kan spendera mer pengar på själva mässan vilket är målet med hela resan. Senast betalade jag runt 600-700 kr, om jag minns rätt, på en tur och retur resa. 1300-1400 kr totalt för resan och boende i några dagar på Easy Jet Hotel.

Annat du måste köpa är en tågbiljett så att du kan ta dig från flygplatsen till centrala London. Allt bokades online i förväg för att göra det lättare.

Om du har några andra frågor är det bara att ställa dom.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jag hatar verkligen min brevbärare. Att det är stämplat "Do Not Bend" inte mindre än tre gånger på kuvertet rör honom inte i ryggen. Nej nej, han böjer kuvertet och trycker in det så hårt han kan genom brevinkastet. Efter tio sekunders kämpande fick han igenom kuvertet till andra sidan, vilket resulterade i att mina två foton jag beställt på Walter Koenig ser för j****ga ut.

Får göra en ny beställning, för jag vill inte anlända till mässan utan att vara säker på att jag får det jag vill ha signerat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...