Jump to content

10 forummedlemmar får biljett till pressvisningen av Star Trek Into Darkness


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Star Trek Databas har i samarbetet med UIP de senaste dagarna haft en tävling om att vinna en biljett till pressvisningen av Star Trek Into Darkness nu på tisdag den 7 maj kl 10.00 i Stockholm (bion Rigoletto). Nu förklaras tävlingen avslutad och vinnarna skall koras!

 

Bland er som deltog i tävlingen har vi dragit följande tio vinnare:

 

Björn Ehrby

Mats Jönsson

Pontus Sandell

Max Francois

Eva Friberg

Fredrik Molin

Emil Wiklund

Erik Strand

Jeanette Mårdenvall

Jintana Hagsell

 

Vinnarna har nu fått ett e-brev med detaljer kring pressvisningen. Har ni inte fått något, så hör av er till peter@startrekdb.se ögonaböj. UIP har också idag fått listan över de gäster som Star Trek Databas skickar. 

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Statistik: Sammanlagt 17 personer deltog i tävlingen. 12 var män, 5 var kvinnor. Av männen diskvalificerades 4 personer och av kvinnorna 1 person. Diskvalificeringarna gjordes då det var personer som inte var forummedlemmar som tävlade - i tävlingsreglerna stod det klart att det var för medlemmar enbart och jag gjorde ansträngningar att försöka hitta dem på forat utifrån namn och e-postadresser, men utan resultat. Minst en kvinna och en man valde att bli med i forat enbart för denna tävling och vann sedan - hoppas att de får mersmak nu och deltar framöver i våra många diskussioner!

Sammantaget var det alltså 8 män och 4 kvinnor som hade kvalificerade röster i tävlingen. Rätt så god chans att vinna således, när 10 av 12 personer vann.

Link to comment
Share on other sites

Som den lilla statistiker jag är så uppskattar jag verkligen att du tog dig tid att redovisa detta Pjotr'k. Tack!

Lite synd att utlottningen inte lockade till sig fler än två nya medlemmar. Men man får vara glad åt det ändå. Jag hoppas också att dom får mersmak, för det här forumet är verkligen trevligt.

Link to comment
Share on other sites

Medlem sedan 2006 men har haft mina ups and downs här på forumet. Har inte varit in på länge förens här om dagen. Såg att det var en tävling och tur var ju det :) Blev överlycklig när jag såg att jag vunnit. Måste bara försöka ta ledigt från jobbet. Är ju en bit att åka från Falun :)

Link to comment
Share on other sites

Lyckades både få ledigt och tradera till mig en tågbiljett för 12 kronor :) så vi ses på tisdag! Tyvärr hinner jag nog inte med och äta.. mitt tåg går 13.45. Eller det beror på var ni hade tänkt och vad klockan är när filmen är slut. Finns det tid hänger jag hur som helst gärna med kan inte lova något.

Edited by b00t3r
Link to comment
Share on other sites

Men så skoj!

Jag flyger ner från Umeå tidigt på morgonen, och mitt plan upp igen går inte förrän 21-tiden.

YR.no lovar nästan 20 grader; en lunch i solen hade inte varit fel! Ses imorgon!

Link to comment
Share on other sites

Har precis gått ut med detta på alla sociala medier: @StarTrekDatabas har en till biljett t pressvisning av Star Trek Into Darkness imorgon kl10 i Sthlm. Första tjej som svarar får den #STIDse

Det är en av vinnarna som inte kan komma på filmen och som gärna vill att biljetten går vidare till någon som är en tjej som hon.

Jag bevakar alla kanalerna - den som svarar först är den som får den. Om nu någon snabbt kan ändra sina planer till imorgon...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...