Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Uhura, Chekov och Sulu diskuteras

Det verkar mer och mer troligt att rollerna Uhura och Chekov kommer att finnas med i den nya Star Trek-filmen. Internet Movie Database har tidigare rapporterat att Anton Yelchin i rollen som Pavel Chekov skulle vara under förhandling. Detta står fortfarande fast, men Yelchin har nu uttalat sig (med ett mycket bra uttalande på "nuclear vessel" :) ) om filmen och det verkar i intervjun som att avtalet nu är klart med honom i den för honom eftertraktade rollen. Hör intervjun här.

Zoë Saldana (som kunde ses som trekker i filmen The Terminal från 2004) skulle kunna bli den yngre Uhura, men detta har inte bekräftats från officiellt håll än. Läs artikeln på Trekmovie.com. Det här skulle verkligen vara en spännande och karaktärsdanad aktris till denna roll.

Mer om Sulu
James Kyson Lee (som spelar Ando i Heroes) har tidigare uttryckt en önskan att spela Sulu. Detta har heller inte bekräftats på något sätt, men hans uttalande till Trekmovie.com igår tyder på att han i varje fall är i diskussioner om denna roll.

Senast i forumet

På TV

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter