Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Gatekeeper, ett nordiskt Star Trek-drama

En ny norsk Star Trekgrupp beräknas starta 2008 i samarbete med Trekkers Norge, vid namn Gatekeeper. Gruppen drivs av The 4Fathers som är fyra av Trekkers Norges medlemmar och skall arbeta med två större projekt.

Projekt ett: Världens största webbplats för Star Trek, science fiction, fantasy och skräck. Allt skall samlas på den virtuella rymdstationen Gatekeeper. Där kommer att finnas presentation av projekten, ett forum för Gatekeeperfrågor och dessutom möjligheten till att bygga upp sin egen del av stationen (en egen webbplats inom webbplatsen, alltså).

Projekt två: En fanbaserad film eller serie vid namn Star Trek: Gatekeeper. Handlingen är här förlagd till 2891 - en tid för tidsresande och även 30 år efter kommendör Braxtons försök att sabotera USS Voyager. Ett Nexus (se filmen Generations för referens) har stannat upp i närheten av Marskolonin Mars Central och mängder av folk kommer dit för att tillförsäkra sig ett eget liv.

I rollerna väntas Barbara Adams vara med, känd från Trekkiesfilmerna. Ombord finns även militärt inriktad personal, tillsammans med kommunikations- maskinrums- och medicinskt ansvariga. Dessutom finns ägare av butiker, skolor, etc, finnas med.

Det finns önskemål om statister från hela norden och dessa är välkomna till ett möte vid den planerade Oslokongressen sommaren 2009. Allt med hälsningar från Thomas Dahl. Det här är också första gången som en kongress i Oslo 2009 nämns, vad vi har sett.

Läs mer i diskussionen där hela e-brevet citeras.

Senast i forumet

Bokutgivningar

September 2021:
Oktober 2021:
November 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter