Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Diverse nyheter om Star Trek XI

Här kommer en hel del smånyheter om den kommande filmen Star Trek, med premiär i maj 2009. En del har ni säkert hört redan, men håll till godo!
  • Abrams berättar att han på alla sätt har försökt att få med William Shatner i en s.k. cameo-roll, men att Shatner var tydlig med att fokuset på filmen skulle ligga på honom. Även om Abrams medger att detta vore bra, kunde han inte lösa kontinuitetsproblemen med att Shatners karaktär dog i Generations. (Källa)
  • Shatner å sin sida hävdade i en video som laddats upp av hans egen stab igår på Youtube att han aldrig blivit tillfrågad om att vara med och att han var väldigt besviken över detta. (se filmen där Shatner intervjuas av sin dotter)
  • Paramount har visat upp fletalet mindre scener för världspressen, nu senast i London för europeisk massmedia, och responsen har varit mycket enligt io9.com.
  • Brad William Henke, i rollen som Kirks alkoholiserade farbror som misshandlar den unge Kirk, behandlar sin karaktärs brorson mycket illa, något som triggar Kirk att gå in i stjärnflottan. Henke gillade möjligheten att spela en så hemsk karaktär, berättade han för Collider.com.
  • Regissören till Clerks II höjer Star Trek till skyarna, läs mer om hans uppskattning av bland annat rolltolkningar på brittiska Digital Spy.
  • Zachary Quinto, Spock i filmen, menar att han var överförtjust att få spela tillsammans med Leonard Nimoy, original-Spock, men har valt att vara sann mot den nya filmens kontext för att den ändå skapar något nytt. Jag vet inte, själv har jag svårt att se Sylar från Heroes som den fridfulle Spock... (Källa)
  • Diora Baird har nu bekräftat att hon spelar den gröna flickan, och förtydligare detta med att hon är del av en grupp gröna kvinnor som kommendör Kirk brukade vara intresserad av i originalserien, något som definitivt bekräftar att hon spelar en orion. (Källa)
  • Abrams intervjuades av brittiska BBC Radio 1 och menade att han i hela processen har bestämt att filmen skall hålla sig till kanon, men att han ändå haft möjlighet att skapa saker som inte tidigare varit känt i Star Trek-världen. De har några veckor kvar innan filmen är helt klar (redaktörens anmärkning: varför då vänta till maj?) och minst en rödskjorta kommer att dö i filmen (se videon från intervjun via länk här).
  • Zachary Quinto ser valet av de två motsatsrollerna Sylar (i Heroes) och Spock (i Star Trek) som helt naturligt, t.o.m. logiskt... Läs hela intervjun i The Star här.

Uppdaterad 2008-09-21 kl 08:00.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter