Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Christer Fuglesang skådespelare i filmen Gatekeeper

Kändislistan till Gatekeeperfilmen som mellan 2009 och 2012 spelas in i Stockholm och Oslo växer som en snöboll för varje månad. Till denna dag har filmen skådespelare från båda Star Trek och Star Wars, en BBC-skådespelare och en BBC-kameraman, en av Sveriges största stuntmän, cirkusartisterna från en av världens bästa Cirkusskola, flera stora fanfilmsbaserade skådespelarna från hela världen - och nu också astronaut Christer Fuglesang.

Gatekeeper blir då den andra Star Trek-produktionen där en äkta astronaut deltar som skådespelare. The Next Generation hade i 1993 besök av Mae. C. Jamison - som var den första afroamerikanska kvinna i rymden - i avsnittet "Second Chances". Hon spelade där kapten Palmer.

Också Fuglesang har en historisk roll som astronaut då han klockan 20.47 (lokal tid) den 9:e december 2006 blev den första astronauten från Sverige och Norge att åka upp i rymden. Fuglesang åkte med färjan Discovery, och väntas åka upp igen den 30:e juli 2009 med färjan Atlantis.

Hans avtal är som hos alla skådespelarna så säkrad som det är möjligt, och med krav på att produktionen genomförs seriöst och med ett bra resultat. Fuglesangs scener spelas in under 2010.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter