Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek XI - 189 dagar kvar *spoiler*

Den nya filmen närmar sig med stormsteg, men än så länge är det drygt ett halvår kvar. Här är några smånyheter om filmen. Självklart är flera delar av nyheten mindre spoilervarnad:
  • Chris Pine har lovat att han inte skall efterapa William Shatners version av James T. Kirk, berättar han för Variety. Han är alltså ännu en i raden som menar att de står helt fristående från den ursprungliga rolltolkningen. Beundransvärt, möjligen, men är det egentligen möjligt att inte plocka med sig beteendemönster eller liknande från originalskådespelaren, om man sett minst ett avsnitt av originalserien? (+)
  • Kirk kommer att gråta, skrika, ropa, skratta, ta befälet och vara sårbar i den nya filmen, berättar Chris Pine i en intervju med First Showing. (+)
  • Kevin Smith, en guru inom filmvärlden som är god vän och regissörskollega med J.J. Abrams, har sett den kommande filmen och kallar den för en omstart. Vissa blir lite rädda för detta och tror att det kan betyda att "inget" är sig likt utan att allt skapas från grunden. Självklart kan det också helt enkelt betyda att man tar ett stort kliv framåt med Star Trek. Han menar oavsett att den elfte filmen är höjdpunkten bland de senaste Star Trek-filmerna. I kvalitet och filmglädje jämför han den med Khans vrede. (+)
  • Leksaker med actionfigurer kopplade till den nya filmen kommer att komma under våren 2009, rapporterar licensföretaget Playmates Toys. Läs mer i källan här intill, där många detaljer om vilka leksaker som skapas finns. (+)

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar


Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter