Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Detaljer om Countdown

I en intervju med Newsarama berättar Andy Schmidt, redaktör på IDW Publishing, lite mer om den kommande serietidningen Star Trek: Countdown, en förelöpare till den elfte filmen. Flera intressanta detaljer dök upp, bl.a. att serietidningen kommer att visa oerhört mycket av vad som sedan kommer att finnas med i filmen (viktigt vad gäller frågan om kanonisering) och han berättar vidare:
Vi introducerar läsare till Nero, huvudmotståndare i filmen, och berättar hans berättelse. [...] [ni] lär känna karaktärerna så att när ni går in för att se filmen, kommer ni redan att bry sig om dem. De är fantastiska karaktärer med stor dramatik och stil.


Schmidt får också frågan om IDW kommer att starta en ny Star Trek-serietidning som skall följa på den förväntade nya tidslinjen i Star Trek, startad av den nya filmen, och Schmidts spontana svar blir "vilken ny tidslinje"? Intressant svar, vilket skulle stödja Abrams tidigare uttalanden om att filmen i huvudsak följer etablerad kanon. Han svarar dock att det blir en ny serie som följer upp filmens händelser, vilket är glädjande för Star Trek-läsare.

Senast i forumet

På TV

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter